Welkom bij
De Vlinder

Laat me toe om me eventjes voor te stellen. Mijn naam is Martine Spitz. Sinds een tiental jaar ben ik aan de slag als therapeute en volg regelmatig bijscholing om u het beste te kunnen blijven aanbieden.

Het is mijn overtuiging dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn, en elkaar kunnen beïnvloeden. Zo kunnen lichamelijke spanningen voor mentale onrust zorgen. Het lichaam dient dus met veel respect en dankbaarheid te worden behandeld. Vanuit deze filosofie bied ik u verschillende lichamelijke ontspanningsmogelijkheden aan.

Ik wens mezelf en u echter niet te beperken tot louter lichamelijke ontspanning, al is dit voor velen vaak voldoende. Het is mogelijk dat u bepaalde zorgen of angsten onderdrukt of niet kunt loslaten waardoor innerlijke onrust, spanningen en stress kunnen ontstaan en u extra moeite heeft om te ontspannen. Om terug die rust te vinden kan extra begeleiding helpen. Meer uitleg kunt u terugvinden onder Embrace.

De Vlinder bestaat uit twee massagecentra die zich in Marke en Moen bevinden. Beide locaties liggen in een groene en rustige omgeving, vooral het massagecentrum in Moen grenst aan een mooi stukje natuur. Na de lichamelijke en/of mentale ontspanning kunt u uzelf verder herbronnen met een mooie landelijke wandeling.

Het is mijn missie om u kwaliteitsvolle ontspanningsmogelijkheden aan te bieden, zowel mentaal als lichamelijk. U kunt er op vertrouwen dat u met alle respect en professionaliteit wordt behandeld. Ik kijk er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen en u de kunst van het ontspannen te laten ervaren. Ik ontvang u heel graag op afspraak.