Scrub en ontspanningsmassage

Scrubben verwijdert de laag dode huidcellen waardoor u een frisse en stralende huid verkrijgt. Hiernaast zijn er nog verschillende voordelen voor uw huid aan verbonden.

In de winter droogt uw huid vaak uit door de verwarming, door de droge buitenlucht, en/of door met te heet water te douchen of te baden. Een scrub zorgt er voor dat uw huid terug kan hydrateren.

Voor u de zon opzoekt, is het aangeraden om eerst te scrubben. Door te scrubben kan de huid mooi egaal bruinen. Bovendien blijft het bruine kleurtje langer meegaan. Ook helpt scrubben om ingroeiende haren tegen te gaan. Scrub uw huid dus even voor u gaat scheren. Na het scheren kan een zoutscrub prikken in de kleine wonden.

Het is belangrijk om uw huidtype goed te beschrijven bij de reservatie want uw scrub wordt op 'maat' gemaakt op basis van uw huidtype, want de ene huidtype is de andere niet. Er wordt een combinatie samengesteld op basis van zeezout of suiker, amandelolie of kokosolie en een etherische olie van rozen of lavendel. Uw gezicht wordt extra verwend met honing en vitamine E olie.

Na de scrub volgt een ontspanningsmassage.

Laat uw huid verwennen.

€ 35,00