Embrace

Lichaam en geest vormen één geheel en zijn diep met elkaar verbonden. Een innerlijke gemoedstoestand in onrust of in een negatieve spiraal kristaliseert zich in het lichaam tot spierspanningen en toxine-ophopingen. Massages kunnen lichte vermoeidheid en stress verhelpen. Maar indien er sprake is van diepere onrust, veroorzaakt door zorgen die u niet los kunt laten of onderdrukte angsten, is een diepgaandere aanpak nodig. Om de oorzaak hiervan aan te pakken wordt de therapie Embrace aangeboden.

Stilstaan bij uw innerlijke verwondingen vraagt om een grote openheid. Deze openheid zal u toelaten om alle facetten van uw innerlijke leefwereld te omarmen. En om uzelf te leren aanvaarden, ook de aspecten die er volgens u of anderen niet mochten zijn en in een hoekje werden gestopt. Openheid, omarming en aanvaarding zijn de kenmerken van de Embrace filosofie met als einddoel terug in harmonie te komen met uzelf en innerlijke rust te vinden. Bij deze therapie is het niet onmiddellijk de bedoeling om zich te verzoenen met externe factoren, zoals personen of situaties die u geraakt of gekwetst hebben, alhoewel dit vaak vanzelf voortvloeit uit het proces.

Tijdens de Embrace sessies zal ik luisteren naar uw specifieke situatie en u steunen en begeleiden om uw zorgen of angsten te verwerken en gemoedsrust te vinden. De Vlinder is geen medische praktijk en bijgevolg kunnen er geen patiënten met een psychiatrisch verleden worden behandeld.

Openheid, omarming en aanvaarding.

€ 55,00 (90 minuten)